X

Användarnamn

X

X

VÅRA BUTIKER

Sivletto drivs av paret Anna-Karin Starnberg och Per Nordahl. Företaget är kärleksfullt byggt på ett stort designintresse och en passion för retrovärlden.
2005 startades Sivletto som en reaktion på ett förälskat pars stora intresse för svunna tider, samt mycket kli i fingrarna och spring i benen. Spolar man fram bandet till nutid så har A-K och Per relation utvecklats och de har blivit både affärspartners på heltid och föräldrar. Sivlettos utbud utvecklas också, och består idag av unika märken från hela världen samt vintage. Just nu har vi över 400(!) märken representerade.

Vi inspireras av våra fantastiska kunder och alla eldsjälar runt om i världen som ofta småskaligt vågar satsa på originell design och genuina produktionsmetoder. För oss är det viktigt att bidra till ett tidlöst mode som håller länge och att motverka slit och släng-samhället.
Vi vill också erbjuda en engagerande shoppingupplevelse där du, vår kund, står i centrum.

Sivletto
grundades i början av 2005. Vår webbshop öppnade vi upp i oktober 2005.

Sivletto Stockholm

På Södermalm i Stockholm hittar du oss! I spektakulära lokaler som beskrivs som ”att man tar trappan ner till en annan värld” finns vår butik, dit du alltid är välkommen. Förutom att vara en ”vanlig” butik så sköts webshopsförsäljningen härifrån vilket gör att du kan klämma och känna på hela webshops-sortimentet på plats i den fysiska butiken. Dessutom har vi vintage-kläder och möbler, frisörer samt café och flipper.Sivletto hittar du på Malmgårdsvägen 16-18, Södermalm, Stockholm.
Telefon till butiken: 08-643 39 72. Butikens öppettider hittar du allra längst ner på sidan.
Hitta Sivletto på Google Maps »