X

Användarnamn

X

X

Du har möjlighet att betala din order på följande sätt

Faktura/avbetalning/Klarna konto

Inom Sverige kan vi erbjuda betalning mot faktura. Faktureringsavgiften är 29 kronor och betalningstiden är 14 dagar (utöver detta tillkommer en frakt- och expeditionsavgift på 39 kr om din order understiger 1200 kr. Om du beställer för mer än 1200 kr bjuder vi på frakt- och expeditionsavgiften). Faktureringen sköts av Klarna som även sköter eventuella inkassoärenden. Du kan endast beställa mot din folkbokföringsadress om du väljer att betala med faktura.
Läs mer om fakturavillkoren på Klarnas webbplats.

• Dela upp betalningen
Du som betalar via faktura kan välja att dela upp betalningen. Tänk då på att det tillkommer ränta. Lägsta avbetalningsbelopp är 50 kr per månad.
 Om du väljer att dela upp betalningen så skickar Klarna ett avtal hem till dig. Om köpet är på över 1500 kr måste du skriva under avtalet och skicka tillbaka det till Klarna i det bifogade svarskuvertet.
 Din ansökan kommer föranleda en sedvanlig kreditprövning vilket innebär att Klarna Europe AB inhämtar en kreditupplysning. Har du några ytterligare frågor eller funderingar ar du välkommen att ringa Klarna Europe AB på 08-586 126 00 vardagar mellan 08.30 – 20.00 och helger 10.00 – 17.00.
Läs de allmänna kreditvillkoren (kräver Adobe Reader som finns att ladda hem gratis från www.adobe.se)

Utöver fakturakostnader tillkommer en frakt- och expeditionsavgift på 39 kr om din order understiger 1200 kr. Om du beställer för mer än 1200 kr bjuder vi på frakt- och expeditionsavgiften. Du kan endast beställa mot din folkbokföringsadress om du väljer att betala på detta sätt.

• Klarna Konto
För att delbetala och samla flera olika köp på en faktura väljer du betalningsalternativet Klarna Konto. Då görs automatiskt en mikroupplysning som tar ca 1 sekund. Upplysningen görs för att säkerställa dina personuppgifter och godkänna ditt köp. Inom några dagar kommer du att få dina varor samt ett kontoavtal. Varje månad får du en ny faktura som betalas i slutet av månaden. Har du handlat i flera olika butiker via Klarna konto samlas dessa på en och samma faktura. På din kontofaktura vid Betala lägst hittar du vilket belopp du som lägst kan betala.
Läs mer om villkoren på Klarnas webbplats.
Frakt- och expeditionsavgift på 39 kr tillkommer om din order understiger 1200 kr.

Kreditkort

Du kan välja att betala online med ditt Visa eller Mastercard/Eurocard. Det tillkommer ingen extra avgift om du betalar med ditt kreditkort, förutom en frakt- och expeditionsavgift på 39 kr om din order understiger 1200 kr. Om du beställer för mer än 1200 kr bjuder vi på frakt- och expeditionsavgiften.

Du kan endast beställa mot din folkbokföringsadress om du väljer att betala med ditt kreditkort. Vi förbehåller oss rätten för att undersöka att den adress du beställt till är din folkbokföringsadress, om den inte är rätt förbehåller vi oss rätten att häva ditt köp. Vid genomförande av köp på sajten reserveras köpesumman på ditt kort/bankkonto. I det fall ditt kort är kopplat till ett bankkonto kan detta visas olika på kontoutdrag beroende på hur din bank valt att presentera reservationen.

Vi är mycket noggranna med säkerheten när du anger kreditkortsnummer. All överföring sker krypterat och så snart betalningen har godkänts raderar vi ditt kreditkortsnummer från alla våra register. Ditt kort måste vara aktiverat för köp via internet, så kallat 3D Secure. Kontakta din bank vid frågor runt detta.

Paypal

Du kan även betala med Paypal. Vi tar ingen avgift för detta.

Ej uthämtad vara

Vi debiterar 300 kronor för ej uthämtade varor. Tänk på att paket bara ligger 14 dagar på utlämningsstället!