X

Användarnamn

X

X

Du har möjlighet att betala din order på följande sätt

Faktura

Inom Sverige kan vi erbjuda betalning mot faktura. Betalningstiden är 14 dagar (utöver detta tillkommer en frakt- och expeditionsavgift på 39 kr om din order understiger 1200 kr. Om du beställer för mer än 1200 kr bjuder vi på frakt- och expeditionsavgiften). Faktureringen sköts av Arvato som även sköter eventuella inkassoärenden. Fakturan skickas via e-post av Dibs i samarbete med Arvato. Kontakta Arvato vid frågor:dibsfaktura.se@arvato.com eller på telefon 0340-59 61 14.

Kreditkort

Du kan välja att betala online med ditt Visa eller Mastercard/Eurocard. Det tillkommer ingen extra avgift om du betalar med ditt kreditkort, förutom en frakt- och expeditionsavgift på 39 kr om din order understiger 1200 kr. Om du beställer för mer än 1200 kr bjuder vi på frakt- och expeditionsavgiften.

Du kan endast beställa mot din folkbokföringsadress om du väljer att betala med ditt kreditkort. Vi förbehåller oss rätten för att undersöka att den adress du beställt till är din folkbokföringsadress, om den inte är rätt förbehåller vi oss rätten att häva ditt köp. Vid genomförande av köp på sajten reserveras köpesumman på ditt kort/bankkonto. I det fall ditt kort är kopplat till ett bankkonto kan detta visas olika på kontoutdrag beroende på hur din bank valt att presentera reservationen.

Vi är mycket noggranna med säkerheten när du anger kreditkortsnummer. All överföring sker krypterat och så snart betalningen har godkänts raderar vi ditt kreditkortsnummer från alla våra register. Ditt kort måste vara aktiverat för köp via internet, så kallat 3D Secure. Kontakta din bank vid frågor runt detta.

Paypal

Du kan även betala med Paypal. Vi tar ingen avgift för detta.

Ej uthämtad vara

Vi debiterar 300 kronor för ej uthämtade varor. Tänk på att paket bara ligger 14 dagar på utlämningsstället!