Retur/byte
X

Användarnamn

X

X
Full ångerrätt gäller inom fjorton dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i nyskick. Returrätten gäller även om priserna är nedsatta.

Kontakta alltid Sivletto innan du returnerar en vara! Speciellt om du vill byta till annan storlek/vara, då lägger vi undan denna till dig. Om du bara skickar in en retur och lägger med en lapp där du t ex säger att du vill ha storlek Small kan vi inte garantera att vi har någon Small. Så hör av dig innan. Tack! 

Ångerrätten gäller ej för ljud- eller bildupptagningar (t.ex CD-skivor) om förseglingen brutits. Böcker, tidningar och hårprodukter är också undantagna från ångerrätten. Men vill du t ex ge bort en tidning, bok eller hårprodukt och kunna returnera den om mottagaren inte vill ha den, hör av dig i samband med att du lägger beställningen så förseglar vi varan. Är förseglingen intakt får du byta.
Hygienprodukter såsom underkläder, badplagg och rakprodukter förseglar vi innan vi skickar iväg dem. Är förseglingen intakt så får du byta, inte annars. Bytes- och returrätten gäller inte heller på specialbeställningar om inget annat avtalas. Biljetter är även de undantagna från returrätten.

Bifoga en kopia på din följesedel eller ett brev där ditt namn, din adress och ditt ordernummer står. Bara så att vi vet vad returen gäller.

Kunden ansvarar för att returvaran återkommer till Skylark AB i oskadat skick. Vi måste kunna sälja varan till en annan kund. 

Returnera helst varan som rekommenderat brev eller paket. Dessa går att spåra via kolli-ID. Om du väljer att returnera varan utan spårbart kolli-ID och varan inte skulle nå oss kommer inte återbetalning/byte ske. Varorna är kundens egendom ända till vi fått dem. 

Var vänlig använd inte, tvätta inte, stryk inte ett klädesplagg du har tänkt att returnera. Klipp inte heller bort eventuella prislappar. Det samma gäller förpackningar så som skokartonger och dylikt, de måste vara i sådant skick att vi kan sälja varan igen. Har så skett, kommer inte återbetalning/byte att ske.

Om du bor utanför EU så har paketet från oss ett speciellt importnummer, detta nummer måste anges på din retur och det måste framgå att det är en retur. Annars måste vi betala importkostnader och det är ju onödigt.

Vi gör en återbetalning till dig när vi mottagit och godkänt returen. Det sker på olika sätt beroende på hur du har betalat. När det gäller byten så skickar vi nya plagg först när vi mottagit och godkänt returen från dig. Vi berättar mer när du kontaktar oss på order@sivletto.com.

Returadressen är:
Skylark AB - Red Wing Shoe Store Stockholm
Gamla Brogatan 23 D
111 20 STOCKHOLM
order@sivletto.com

Returadressen finns även angiven på följesedel. Returporto enligt Postens portotabell betalas av kunden.

Vänligen tillåt 30 dagar för vår och bankernas hantering av ditt ärende.

Reklamation

För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta vår kundtjänst omgående på order@sivletto.com. Vi skickar dig en ersättningsvara utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att varan finns tillgänglig. Kan vi inte ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta varan i retur. För retur av defekta varor skickar vi en fraktsedel med betalt porto.