Om Sivletto
X

Användarnamn

X

X

Sivletto

Sivletto grundades i början av 2005. Vår webbshop öppnade vi upp i oktober 2005. Sivletto drivs av paret Anna-Karin Starnberg och Per Nordahl. Företaget är kärleksfullt byggt på ett stort designintresse och en passion för retrovärlden.

2005 startades Sivletto som en reaktion på ett förälskat pars stora intresse för svunna tider, samt mycket kli i fingrarna och spring i benen. Spolar man fram bandet till nutid så har A-K och Pers relation utvecklats och de har blivit både affärspartners på heltid och föräldrar. Sivlettos utbud utvecklas också, och består idag av unika märken från hela världen samt vintage. Just nu har vi över 400(!) märken representerade.

Vi inspireras av våra fantastiska kunder och alla eldsjälar runt om i världen som ofta småskaligt vågar satsa på originell design och genuina produktionsmetoder. För oss är det viktigt att bidra till ett tidlöst mode som håller länge och att motverka slit och släng-samhället.

Sivlettos kontor och lager finns på Söder i Stockholm. Du når oss på 08-643 39 72 eller order@sivletto.com 

Sivletto är ett varumärke som ägs av Skylark AB
Organisationsnummer 559001-7371
Bolagets adress:
Skylark AB - Red Wing Shoe Store Stockholm
Gamla Brogatan 23D
11120 Stockholm

För dig som vill hämta upp dina saker i Stockholm så erbjuder vi dig att hämta upp på Red Wing Shoe Store Stockholm, på Gamla Brogatan 23. Denna service är kostnadsfri och du slipper alltså betala frakt. 
Vi satsar nu 100% på webb

Lördagen den 27:e maj 2017 så stängde vi vår butik på Södermalm i Stockholm. Vi satsar nu helhjärtat på webbshopen, och får dessutom möjlighet att närvara på marknader och träffar i en utsträckning som är hart när omöjlig när en driver en butik. Vi vill tacka alla fantastiska kunder som vi haft nöjet att träffa under de 12 år vi har haft öppet. Tack även till all butikspersonal och frisörer som varit en del av Sivletto under åren.