FAQ
X

Användarnamn

X

X
Kan ni sponsra mig och mitt gäng med kläder?
Vi rekommenderar att ni hör av er till våra leverantörer. Även om vi tycker att det vore roligt så har vi inte ekonomiska möjligheter att sponsra, eftersom vi inte tillverkar kläderna själva utan köper in dom.

Har ni inte mellandagsrea?
Vi är inriktade på tidlösa plagg som lever säsong efter säsong, detta gör att vi inte behöver ha rea pga att plaggen skulle bli omoderna. Dock kan du fynda i vår udda-disk! Där lägger vi varor som vi bara har enstaka storlekar kvar av, varor som vi inte kan ta hem mer av.

Köper ni in kläder? Jag har en hög gamla skjortor hemma som jag vill sälja.
För tillfället köper vi tyvärr inte in något.

Varför kan ni inte beställa hem mer av sånt som tar slut?
Många av våra leverantörer syr upp sina kläder i begränsade upplagor, och tillverkar tyvärr inte fler även om det finns kunder som vill köpa. Dessutom jobbar många med olika kollektioner för olika säsonger. Men hör av dig till oss så ska vi se vad vi kan göra!

Var kan jag hitta storleksinformation?
Vi har gjort en speciell sida där vi beskriver hur vi mäter. Tänk på att mäta på ett plagg, mät inte din kropp!

Kan ni hjälpa till att mäta kläder så att jag kan beställa rätt storlek?
Du är alltid välkommen att kontakta oss via mail eller telefon så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig, så fort vi hinner!

Jag handlade från er för några dagar sedan men har ännu inte fått mitt paket, var är det?
Om du loggar in kan du följa ditt paket på Din sida. Där listas dina order och för varje order finns en länk till Postens system, där det visas var ditt paket är.

Hur kan jag spåra mitt paket?
Om du loggar in kan du följa ditt paket på Min sida. Där listas dina order och för varje order finns en länk till Postens system, där det visas var ditt paket är.

Varför tar ni betalt för frakten?
Vi anlitar Posten för att leverera paketen, och det är inte gratis för oss. Vi har ett avtal med Posten som gör att paketen kan spåras och är dessutom försäkrade (vi kan reklamera om paketet kommer bort till exempel). Postens avgifter gör att vi måste ta 39 kronor per order. Egentligen kostar det mer än 39 kronor per paket, men vi betalar resten ur egen ficka. Vi tar dessutom aldrig mer än 39 kronor i fraktkostnad, oavsett hur mycket du beställer.

Är det frakt även om jag betalar med faktura?
Ja, även om du väljer att betala via faktura så ska ju paketet skickas till dig, och det vill Posten ha betalt för.

Om jag köper en tidning för 50 kr, hur kan då frakten gå på 39 kr? Ett frimärke kostar ju bara 6 kr!
Vi har ett avtal med Posten som gör att paketen kan spåras och är dessutom försäkrade (vi kan reklamera om paketet kommer bort till exempel). Postens avgifter gör att vi måste ta 39 kronor per paket. Egentligen kostar det mer än 39 kronor per paket, men vi betalar resten ur egen ficka.

Hur gör jag för att returnera en vara?
Det absolut första är att kontakta oss på order@sivletto.com eller på telefon. Om du vill byta din vara så kan vi då lägga undan det du vill ha i stället, och vi kan i förekommande fall stoppa din faktura. Ha gärna ditt ordernummer tillgängligt så vi kan hitta din order i våra system!

Vilka är Sivletto egentligen?
Sivletto drivs av grundarna Anna-Karin Starnberg och Per Nordahl, tillsammans med Roger Sundström. 

Kan jag få vara modell på er hemsida?
Nej tyvärr. Vi är glada över att många visar intresse för detta men vi har svårt att boka in fotograferingar i förtid. Vi fotograferar när tillfälle ges.