X

Användarnamn

X

X
Emmy Design - Emmy Design The lovely lindy dress
Emmy Design The lovely lindy dress i gruppen Udda-disk / Dam / Klänningar hos Sivletto (w9074)
Emmy Design The lovely lindy dress
Info: Hur vi mäter Ge ditt omdöme
Du börjar nynna på melodin redan innan musiken börjat spela och kommer på fötter långt innan din partner tar din hand. Du beger dig hemåt först när den sista låten har spelats. Det är på dansgolvet du verkligen hör hemma!

I denna härliga vardagsklänning kan du känna dig både bekväm och välklädd på samma gång. Denna klänning är perfekt för lindy hop! (en amerikansk dans-form, populär under 30-40talet och som nu är på tapeten igen).

Kjolen virvlar härligt runt knäna när du rör dig och snittet är inspirerat av - du gissade rätt! - lindy hop'ens guld-år.

Klänningen är avskuren under bysten, sitter åt ned till midjan och har vertikala skärningar som fortsätter vidare ner på kjolen. Rynket under bysten framhäver bystens form mer. Halsringningen är lätt rundad och har en fin dock-krage. Ärmarna har en lätt puff, är korta och har uppvikta manschetter. Klänningen har tre knappar framtill som en vacker detalj och för att komma i den finns det ett dolt blixtlås baktill i ryggen.

Cotton poplin in red with printed flowers. 97% cotton 3% spandex. Details in cream white cotton poplin. Details in cream white cotton poplin.
Emmy Design

Emmy Design The lovely lindy dress

Artnr:
w9074
Välj storlekEUR 42
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp: