Proraso Vintage Tin Primadopo - Norish
X

Användarnamn

X

X
Proraso - Proraso Vintage Tin Primadopo - Norish
Proraso Vintage Tin Primadopo - Norish i gruppen Grooming / Rakning hos Sivletto - Skylark AB (w12409)
Proraso Vintage Tin Primadopo - Norish
Proraso Vintage Tin Primadopo - Norish
Info: Ge ditt omdöme
Proraso Vintage Tin Primadopo - Norish är ett rakvårdskit i tre steg anpassat för en grövre skäggstubb och hud som behöver extra näring. Förpackat i en snygg plåtlåda med vintage tryck.

Proraso Pre-Shaving Cream Sandalwood & Shea Butter (100 ml)
En förberedande kräm som mjukgör skägget inför rakning samtidigt som den skyddar huden och motverkar utslag. Kan även användas efter rakning för att lugna och ge fukt till huden. Krämen har en fyllig, koncentrerad konsistens. Innehåller sheasmör som har en återfuktande effekt. Doftar fräscht av sandelträ.

Proraso Shaving Cream Tube Shea Butter (150 ml)
En klassisk rakkräm som är tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den är baserad på vegetabilisk stearin, och berikad med naturliga ingredienser, vilket gör krämen extra koncentrerad och med ett fylligt rakskum. Den innehåller glycering som ger rakhyveln ett bättre glid och minskar risken för irritation. Shea smör hjälper till att hålla huden smidig och elastisk och sandelolja har en lugnande och anti-inflammatorisk effekt.

Proraso Sandalwood After Shave Lotion (100 ml)
En klassisk after shave splash med alkohol. Framför allt framtagen för en grövre skäggstubb. Den har en kylande och uppfriskande effekt på huden efter rakningen. Den innhåller trollhassel som minimerar utslag och hudirritationer efter rakning.

Proraso

Proraso Vintage Tin Primadopo - Norish

325 SEK
Artnr:
w12409