Brazil's Moustache wax | Sivletto - lifestyle deluxe! Rockabill
X

Användarnamn

X

X
Brazil's - Brazil's Moustache wax
Brazil's Moustache wax i gruppen Grooming / Mustasch och skägg / Mustaschvax hos Sivletto - Skylark AB (w8638)
Brazil's Moustache wax
Info: Läs kundomdömen
Brazil's Moustache Wax är ett svenskt handgjort mustaschvax som endast innehåller naturliga och noga utvalda ingredienser.

Vaxet är hårt, lättapplicerat och hållbart och tillåter dig, att utan piska, tämja även de vildaste mustascher ­ men det hjälper dig också att hålla kortare ansiktshår på plats.

Förvaras med fördel i byxfickan då kroppsvärmen får vaxet att bli mer lättjobbat. Har du inte vaxet med dig i fickan utan har det liggandes hemma så kan du istället lägga det en stund på elementet, eller värma det med en hårfön innan du använder vaxet.

Vaxet tvättas enkelt ur med varmt vatten och schampo (vi rekommenderar dig att inte använda tvål, för tvålen torkar ut mustaschen och får den att se sliten ut).

Applicering: Skrapa loss vaxet med toppen av din nagel eller gnugga på vaxet med tummen. Mängden som behövs varierar beroende på mustaschens längd och tjocklek, men att använda en mängd motsvarande en mindre ärta är ett bra riktmärke. Massera därefter den önskade mängden vax mellan tumme och pekfinger för att värma det ytterligare, fördela därefter vaxet i mustaschen, avsluta gärna med att ytterligare fördela vaxet med en kam. Styla som önskat.
24 ml
Innehåll: Bivax, vegetabiliskt fett, Citronolja.
Brazil's

Brazil's Moustache wax

129 SEK
Artnr:
w8638