Just For Men mellanbrun skäggfärgning
X

Användarnamn

X

X
Just for men - Just For Men mellanbrun skäggfärgning
Just For Men mellanbrun skäggfärgning i gruppen Grooming / Mustasch och skägg hos Sivletto - Skylark AB (w12403)
Just For Men mellanbrun skäggfärgning
Info: Ge ditt omdöme
Just For Men mellanbrun skäggfärgning

Just for Men är ledande inom hårfärg och skäggfärg för män. Skäggfärgerna är framtagna för att färga grått skägg och ge ett så naturligt resultat som är så nära din egen skäggfärg som möjligt. Enkel applicering och snabb verkningstid gör produkterna enkla att använda. Även för dig som har missmatchande skägg kan skäggfärg vara ett alternativ.

För Just For Men är två saker viktiga; det ska gå fort och att det inte ska synas att håret/skägget är färgat. Just for Men är unikt då det endast tar fem minuter och färgen riktar enbart in sig på det gråa i håret/skägget, vilket gör att du snabbt och enkelt återfår din naturliga hårfärg.

Användning
Tryck ut en lika stor sträng av varje tub i blandningsskålen. Stäng korken omedelbart, så går den resterande färgen att använda fler gånger. Blanda färgen och den på torrt skägg, mustasch och polisonger med den medföljande borsten. Låt verka i fem minuter och skölj noga. Använd en mild ansiktsrengöring  för att få bort alla rester.

Tips!
För att få den exakta färgen du vill ha kan du behöva prova dig fram för att se hur länge skäggfärgen ska verka. Vi rekommenderar från 3 minuter upp till 7 minuter.

Övrig information
Colour Base 14,2 g
Natural Colour Developer 14,2 g
Borste
Blandskål
Plasthandskar
Bruksanvisning

Just for men

Just For Men mellanbrun skäggfärgning

129 SEK
Artnr:
w12403