X

Användarnamn

X

X
Emmy Design - Emmy Design The Susie Q Cardigan Blue
Emmy Design The Susie Q Cardigan Blue i gruppen Dam / Tröjor och koftor hos Sivletto (w12701)
Emmy Design The Susie Q Cardigan Blue
Emmy Design The Susie Q Cardigan Blue
Info: Ge ditt omdöme
Är även du en sådan kvinna som alltid går i klänning eller byxor med hög midja? Då kan du behöva en kofta som slutar precis i midjan. Denna kofta är kortare, för att passa till just den där vippiga vintageklänningen, som bara skulle se knölig ut under en längre kofta. Trots sin korta längd är plagget tillräckligt varmt för kyliga sommarkvällar eftersom det är stickat i grovt garn, har hellånga ärmar och en snäv V-ringning som kan knäppas så högt eller lågt du vill (eller som vädret tillåter).

The Susie Q cardigan har samma siluett som de omåttligt populära The ice skater cardigan men den här koftan har tjusiga spetsstickade lövrankor.

Plagget är stickat i samma populära kvalitet Emmy alltid haft till sina stickade sommarplagg. Garnet är i väldigt hög kvalitet av lika delar bomull och modal och har fått en merceriserad yta som gör det en aning glansigt, väldigt mjukt och som gör att det noppar sig mindre. Just detta plagg är stickat i en kraftig version av garnet vilket gör det varmt och skönt.

Material: Heavy, mercerized yarn 50% cotton 50% modal.
Emmy Design

Emmy Design The Susie Q Cardigan Blue

Artnr:
w12701
Välj storlek42/44
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
StorlekBredd  Längd 
34/3644cm43cm
38/4048cm45cm
42/4452cm47cm