X

Användarnamn

X

X
Emmy Design - Emmy Design The Casual Voyager Slacks Sand
Emmy Design The Casual Voyager Slacks Sand i gruppen Udda-disk / Dam / Byxor hos Sivletto - Skylark AB (w10408)
Emmy Design The Casual Voyager Slacks Sand
Emmy Design The Casual Voyager Slacks Sand
Info: Ge ditt omdöme
Oavsett om du ska på riktiga djungel-äventyr i sommar, om du ska bege dig ut på ett surfin’ safari eller om du bara ska hålla dig till storstadsdjungeln räknar vi med att de här byxorna kan komma väl till pass.

De knäpps i sidan på riktigt klassiskt kvinnligt vis. Vecken framtill och de ordentligt fladdriga benen med pressveck sätter inspirationen till det välklädda 1940-talet. En tid då ”att resa med stil” var lika självklart som att komma ihåg att ta med sig passet!

Framtill har vi placerat en rymlig gubbficka på var sida och baktill dekorativa ficklock. Den snäva linningen med bälteshällor i kombination med vidare höft och ben hjälper till att framhäva midjan.

Till den här modellen har vi valt en väldigt klassisk och smart lösning för sömmen mitt bak och lagt till 3 cm sömsmån. Allt för att göra det enklare för dig att justera midjemåttet, antingen genom att sy in eller lägga ut dem – för den perfekta passformen eller för att justera dem med tiden om dina mått skulle ändras.
Byxbenens längd är också lätt att justera eftersom vi generöst nog lagt till en fåll på hela 8 cm.

Som en trevlig bonus får du ett sweet safari-bälte i flätad resår och högkvalitativt konstläder när du köper dina nya favorit emmy-byxor.

Material: Thin twill in sand. 97 % cotton 3% spandex. Included belt in sand/brown.
Emmy Design

Emmy Design The Casual Voyager Slacks Sand

Artnr:
w10408
Välj storlekEUR 36
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: