X

Användarnamn

X

X

VÅRA BUTIKER

Sivletto drivs av paret Anna-Karin Starnberg och Per Nordahl. Företaget är kärleksfullt byggt på ett stort designintresse och en passion för retrovärlden.
2005 startades Sivletto som en reaktion på ett förälskat pars stora intresse för svunna tider, samt mycket kli i fingrarna och spring i benen. Spolar man fram bandet till nutid så har A-K och Per relation utvecklats och de har blivit både affärspartners på heltid och föräldrar. Sivlettos utbud utvecklas också, och består idag av unika märken från hela världen samt vintage. Just nu har vi över 400(!) märken representerade.

Vi inspireras av våra fantastiska kunder och alla eldsjälar runt om i världen som ofta småskaligt vågar satsa på originell design och genuina produktionsmetoder. För oss är det viktigt att bidra till ett tidlöst mode som håller länge och att motverka slit och släng-samhället.
Vi vill också erbjuda en engagerande shoppingupplevelse där du, vår kund, står i centrum.

Sivletto
grundades i början av 2005. Vår webbshop öppnade vi upp i oktober 2005.
Vår systerbutik Unionville öppnade i december 2010. Sivletto Enviken slog upp sina portar i november 2012.

Sivletto Stockholm

På Södermalm i Stockholm hittar du oss! I spektakulära lokaler som beskrivs som ”att man tar trappan ner till en annan värld” finns vår butik, dit du alltid är välkommen. Förutom att vara en ”vanlig” butik så sköts webshopsförsäljningen härifrån vilket gör att du kan klämma och känna på hela webshops-sortimentet på plats i den fysiska butiken. Dessutom har vi vintage-kläder och möbler, frisörer samt café och flipper.Sivletto hittar du på Malmgårdsvägen 16-18, Södermalm, Stockholm.
Telefon till butiken: 08-643 39 72. Butikens öppettider hittar du allra längst ner på sidan.
Hitta Sivletto på Google Maps »

Unionville Stockholm

På Unionville så jobbar vi för att lyfta fram kvalité samt historia i kläder. Vi ställer oss frågan om vad som egentligen gör ett plagg tidlöst och svaret hittar vi ofta i funktionell samt väl genomtänkt design, som kombinerats med rätt material.
Vi uppskattar att ett plagg har haft samma utseende under flera generationer och känslan av att de bara blir bättre och bättre med tiden. Alla som äger ett par välanvända favoritjeans vet precis vad det handlar om.

Vi följer inga trender och känner oss inte stressade över att alltid erbjuda det som ligger i tiden. Till oss är du välkommen om du söker just dessa plagg som har sin egen historia i varje söm och detalj.
För oss är inte huvudsaken att ständigt förnya sin garderob utan glädjen ska finnas där varje dag när man faktiskt bär plaggen och åldras tillsammans med dem.
Unionville hittar du på Katarina Bangata 69, Södermalm, Stockholm.
Telefon till butiken: 08-643 39 15. Butikens öppettider hittar du allra längst ner på sidan.
Hitta Unionville på Google Maps »

Sivletto Enviken

Sivletto Enviken är en vintagebutik med ett utbud av barn, dam och herr kläder, accessoarer, möbler, prydnadsföremål, skivor, böcker/tidningar, bil/motorcykeldelar finlir och pomada. Tidsanda 40-50-60 tal med tyngdpunkt 50 tal europeiskt och amerikanskt. Nytillverkade kläder barn, dam och herr finns i en mindre mängd. Erbjuder frisör vid olika tillfällen. Butiken i Enviken drivs av Caroline och Angelo Tiitto. Presentkort köpta på webbshopen eller i butik i Stockholm gäller inte hos Sivletto Enviken (ännu).
Sivletto Enviken hittar du på Kyrkvägen 1, Enviken.
Telefon till butiken: 0246-23104. Butikens öppettider hittar du allra längst ner på sidan.
Hitta Sivletto Enviken på Google Maps ».