X

Användarnamn

X

X
Emmy Design - Emmy Design The darling darling dress
Emmy Design The darling darling dress i gruppen Udda-disk / Dam / Klänningar hos Sivletto (w9706)
Emmy Design The darling darling dress
Emmy Design The darling darling dress
Emmy Design The darling darling dress
Info: Ge ditt omdöme
The darling darling dress passar perfekt för kontors- och butiksjobb, men varför inte ta med den på dans och låta kjolen virvla ett par varv?

Klänningen är klassisk och elegant med sina iögonfallande veck- och sin hjärtformade halsringning som är tillräckligt liten för att hålla dig varm även under kalla dagar. Ryggen av klänningen fortsätter i ett ok framtill och halsringningen ligger tätt mot din nacke. Insnitt både fram och bak markera midjan och en dold dragkedja i ryggen gör att klänningen är lätt att ta på och av. Puffärmarna har en snäv nederkant (men inte för tajt) med ett veck längst ner för att göra dem extra puffiga vid axeln men ändå smala nertill. Varje detalj är noggrant utformad för att framhäva dina kvinnliga former. Allt för att du ska se så bra ut som möjligt!
Klänningen har ett figurnära liv och slutar strax nedanför knät i en kjol som är som gjord för dans. Ett matchande skärp klätt i samma tyg är inkluderat.
Med målade läppar och denna klänning i din favoritfärg kommer du alltid att känna dig välklädd!


Material: Mjuk crêpe i pesikofärg med with tryckta kvistar av videung och söta rosetter. 78% polyester 17% rayon 5% spandex

Storlek/SizeByst/ChestMidja/WaistLängd/Length
364337107
384539107
404741108
424943108
445145109
Emmy Design

Emmy Design The darling darling dress

Artnr:
w9706
Välj storlek3640
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: