X

Användarnamn

X

X
Pendleton - Pendleton San Miguel Robe Charcoal
Pendleton San Miguel Robe Charcoal i gruppen Unionville / Accessoarer hos Sivletto (w10174)
Pendleton San Miguel Robe Charcoal
Pendleton San Miguel Robe Charcoal
Pendleton San Miguel Robe Charcoal
Pendleton San Miguel Robe Charcoal
Info: Ge ditt omdöme
En riktigt fin pläd från Pendleton, tillverkad i en fantastiskt fin och tät kvalité. Perfekt storlek för picknicken eller knuten på styret när du åker motorcykel. Villken livsstil du än har så kommer en pläd från Pendelton garanterat att passa in, och vem vill inte krypa upp i soffan en kall kväll och värma sig i en filt som utstrålar arv såväl som hög kvalité.

Pendletons produkter och filosofi bygger på en tid långt innan Columbus reste till Amerika, då filten för amerikanska urinvånare alltid har funnits med och försett sin ägare med värme och skydd. Till en början så tillverkades filtar av djurskinn och senare plockades vild bomull som vävdes och färgades med de pigmenten som naturen hade att erbjuda. Européerna förde sedan med sig ull som material, och ytterligare färger som indianstammarna fick användning av och förde in i sitt traditionella hantverk. En detalj med filtarna och dess färgrika mönster var att varje mönster berättade en historia, antingen om någonting som utspelat sig eller om något som kunde kopplas till ägaren.

Detta arv är precis vad Pendleton redan från starten 1863 har värnat om. Och än idag väver de filtar på traditionellt vis med naturliga material.

Mått: 162 x 203 cm
82% Ull
18% Bomull
Tillverkad i USA
Pendleton

Pendleton San Miguel Robe Charcoal

3699 SEK
Artnr:
w10174