X

Användarnamn

X

X
Gasoline - Gasoline nr 2 2010
Gasoline nr 2 2010 i gruppen Övrigt / Tidningar / Motor hos Sivletto (w3240)
Info: Ge ditt omdöme
"I vinterns sista utgåva, som utkommer andra veckan i mars, körde vi in ett antal 1933-34 fordar. Du som aldrig greppat skillnaden mellan årsmodellerna får här lite hjälp med det. Vi har tittat närmare på en gammelhemi som en lastbilschaufför från Ingarö har skruvat ihop. Mer pulver än beräknat kan man säga.

En kamera skickades till andra sidan jordklotet där en bekant åkte runt och dokument-erade vad som hände på ett antal hot rod träffar. Klart intressant! På ett liknanade sätt gick det till när vi bifogade en annan kamera med en annan kamrat som i höstas passade på att fota en klart udda dörrskramlare på Santa Pod, mellan mekandet på en Funny Car. För att inte bryta trenden så fick vi även en rapport från 2009-års La Carrera Panemericana direkt från det vinnande serviceteamet. De hade faktiskt en egen kamera med sig.

Vi har även tittat på två helt olika varianter på samma typ av Harley. Ungefär sam-tidigt använde en av våra frilansare sin helt egen kamera när han fotade en mycket intressant -39 Chevrolet som har blivit minst sagt ombyggd! Slutligen har vi även besökt en svensk konstnär som är mer känd utomlands och har kunder med efternamn som Leno och Letterman. "
66 sidor
Svensk text
Gasoline

Gasoline nr 2 2010

68 SEK / 10 SEK
Artnr:
w3240